Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Τα σεμινάρια Επιμόρφωσης Καθηγητών της PEOPLECERT για το 2015 ολοκληρώθηκαν
Τα σεμινάρια Επιμόρφωσης Καθηγητών της PEOPLECERT για το 2015 ολοκληρώθηκαν

Η PEOPLECERT ολοκλήρωσε άλλον έναν κύκλο σεμιναριών Επιμόρφωσης Καθηγητών με μεγάλη επιτυχία. Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα όπως τεχνικές reading και ανάπτυξη δεξιοτήτων στο listening.

Η ανταπόκριση στο περιεχόμενο και την παρουσίαση της θεματολογίας ήταν θεαματική, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες απέκτησαν το ανανεωμένο υλικό προετοιμασίας εξετάσεων City & Guilds το οποίο περιλαμβάνει τα επίσημα practice papers και CD, πληροφορίες αξιολόγησης (assessment guides), καθώς και αναλυτική διδακτική ύλη (syllabus) για όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, διατέθηκε σε κάθε συμμετέχοντα ένα αντίτυπο της έκδοσης για τον καθηγητή City & Guilds practice tests, προσφορά του εκδοτικού οίκου Andrew Betsis ELT.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και μοιράστηκαν δώρα όπως δωρεάν συμμετοχές στο επερχόμενο webinar, καθώς και δωρεάν vouchers εξετάσεων, ενώ όλοι πλέον ανυπομονούν για τον επόμενο κύκλο σεμιναρίων.

 

Σχετικά με την PEOPLECERT
H PEOPLECERT διενεργεί εξετάσεις σε 150 χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να προωθήσουν την καριέρα τους και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Η PEOPLECERT προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά. Με εξετάσεις που είναι διαθέσιμες σε 24 γλώσσες, ευέλικτα και ασφαλή εξεταστικά συστήματα, καινοτόμες λύσεις και Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών που  λειτουργεί 24/7/365, η PEOPLECERT στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων για την επίτευξη των στόχων τους. www.peoplecert.org

 

Σεμινάριο στην Αθήνα 

 

Σεμινάριο στην Αθήνα

 

 

Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη

 

Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη

 

Σεμινάριο στην Πάτρα

 

Σεμινάριο στο Ηράκλειο