Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Νέο Ραδιοφωνικό Spot City & Guilds... σε περίπτωση αποτυχίας σε μία από τις δύο εξετάσεις (γραπτές ή προφορικές), ο Οργανισμός City & Guilds προσφέρει άμεσα και εντελώς δωρεάν τα έξοδα μιας επανεξέτασης!
Νέο Ραδιοφωνικό Spot City & Guilds... σε περίπτωση αποτυχίας σε μία από τις δύο εξετάσεις (γραπτές ή προφορικές), ο Οργανισμός City & Guilds προσφέρει άμεσα και εντελώς δωρεάν τα έξοδα μιας επανεξέτασης!

Ο Οργανισμός City & Guilds, ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα για ανεξάρτητες γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Τώρα, σε περίπτωση αποτυχίας σε μία από τις δύο, προσφέρει άμεσα και εντελώς δωρεάν τα έξοδα μιας επανεξέτασης*, αφού οι εξετάσεις γίνονται κάθε δύο μήνες.

Για παράδειγμα, ένας μαθητής που εξετάζεται σε μια από τις 6 περιόδους της ακαδημαϊκής χρονιάς στο test γραπτών IESOL B2 και στο test προφορικών ISESOL B2 και πετυχαίνει μόνο στο test γραπτών, θα έχει την ευκαιρία δωρεάν επανεξέτασης στο test προφορικών, σε μία από τις επόμενες εξεταστικές περιόδους και για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων του.

* H προσφορά ισχύει για υποψηφίους που εγγράφονται και στις δύο εξετάσεις του ίδιου επιπέδου (γραπτές και προφορικές) σε μία εξεταστική περίοδο για τα έτη 2011 και 2012.

Aκούστε το Νέο Ραδιοφωνικό σποτ του Οργανισμού City & Guilds