Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις O Όμιλος PEOPLECERT, Υποστηρικτής της διοργάνωσης Unileague
O Όμιλος PEOPLECERT, Υποστηρικτής της διοργάνωσης Unileague

O Όμιλος PEOPLECERT, Υποστηρικτής της διοργάνωσης Unileague

Για μια ακόμη φορά ο Όμιλος PEOPLECERT γίνεται υποστηρικτής διοργανώσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πνεύματος, των δεξιοτήτων και της ευγενούς άμιλλας.

Το Unileague σε πανελλήνιο επίπεδο αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο και γνωστότερο αθλητικό θεσμό στα πανεπιστημιακά δρώμενα. Ο θεσμός περιλαμβάνει 3 διοργανώσεις:

  1. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φοιτητών & σπουδαστών mini soccer 5x5 (UNI-League)
  2. To Τουρνουά basket φοιτητών & σπουδαστών (UNI-Basket) και
  3. Το Open τουρνουά tennis φοιτητών & σπουδαστών (UNI-Tennis)

To ποδοσφαιρικό UΝΙ-League διεξάγεται από τον Νοέμβριο μέχρι τον επόμενο Μάιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Αμαλιάδα/ Πύργο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Χανιά και Ιωάννινα. Οι διοργανώσεις UNI-Basket και UNI-Tennis θα διεξαχθούν στην Αθήνα, η πρώτη ξεκινώντας τον Μάρτιο και η δεύτερη τον Απρίλιο. 

Ο θεσμός στο σύνολό του λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων. Η ποδοσφαιρική διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. (Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) και η μπασκετική διοργάνωση υπό τη σκέπη της Ε.Ο.Κ.  (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης).

Ο Όμιλος PEOPLECERT  στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και ανταμείβει τους νικητές της κάθε πόλης με 50% έκπτωση στις εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds και μία κάρτα υποψηφίου ΕCDL Expert. Tέλος, για τους πρωταθλητές Ελλάδος και στις τρεις κατηγορίες προσφέρει εντελώς δωρεάν εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds  και μια πλήρη πιστοποίηση ΕCDL Expert.

Ο Όμιλος PEOPLECERT  αγκαλιάζει το Unileague και εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλους τους αθλητές.