Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Ο Όμιλος Κέντρων Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας Real Institute – Centre of English έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και City & Guilds στην Ελλάδα
Ο Όμιλος Κέντρων Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας Real Institute – Centre of English έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και City & Guilds στην Ελλάδα

Το Real Institute - Centre of English ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2009 ως ένα νέος, δυναμικός και αναπτυσσόμενος όμιλος κέντρων εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας και μέχρι σήμερα αριθμεί 10 παραρτήματα. Σήμερα, συνεχίζει αυτή την επιτυχημένη παράδοση ως Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και του City & Guilds στην Ελλάδα.

Στρατηγική επιλογή του ομίλου είναι η διδασκαλία μόνο της Αγγλικής Γλώσσας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τεχνολογικά μέσα. Οι εκπαιδευτικές μέθοδοι εκμάθησης των Αγγλικών που  χρησιμοποιούνται ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας και έχουν ως κέντρο τον μαθητή, καθώς προσαρμόζονται στις ανάγκες του.

Στόχος του ομίλου Real είναι η ανάπτυξη Δικτύου στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό μέσω ιδιόκτητων κέντρων, και η δημιουργία εξειδικευμένων Κέντρων Αγγλικής Γλώσσας, τα οποία θα λειτουργούν όλα κάτω από μία Κεντρική Διοίκηση.