Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Νέα διαφημιστική καμπάνια City & Guilds!
Νέα διαφημιστική καμπάνια City & Guilds!

Ο City & Guilds, ο μεγαλύτερος Οργανισμός Πιστοποίησης στον κόσμο με ανεξάρτητες γραπτές και προφορικές εξετάσεις, προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και για όλα τα επίπεδα από αρχάριους (Α1) έως προχωρημένους (C2).

Σε μια προσπάθεια στήριξης των γονέων και των μαθητών σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ο Οργανισμός City & Guilds μειώνει τις τιμές στα εξέταστρα των εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας έως και 30%!

Ενδεικτικά, η ολοκληρωμένη εξέταση Β2 (επίπεδο «Lower»), που περιλαμβάνει εξέταση γραπτών και προφορικών IESOL και ISESOL, διατίθεται στους υποψήφιους στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς με μόνο €120! Επιπλέον, ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε περίπτωση αποτυχίας σε ένα από τα δυο μέρη.

Οι πιστοποιήσεις είναι διαθέσιμες σε 6 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές των επιπέδων του Common European Framework of Reference (CEFR) του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι δε εξετάσεις διεξάγονται κάθε δυο μήνες.

Ακούστε εδώ το νέο ραδιοφωνικό σποτ!