Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης RETHINK EDUCATION P.C. έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και του City & Guilds στην Ελλάδα
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης RETHINK EDUCATION P.C. έγινε Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και του City & Guilds στην Ελλάδα

H RETHINK EDUCATION P.C. δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης στη Γλυφάδα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης και απαράμιλλη ποιότητα διδασκαλίας σε μαθητές όλων των ηλικιών, μέσω της χρήσης κορυφαίας τεχνολογίας.

Οι μαθητές της έχουν την δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν δεξιότητες όπως η επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, δημιουργική σκέψη και κριτική ικανότητα.

Ως Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και του City & Guilds στην Ελλάδα, προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές του να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων της αγγλικής γλώσσας.