Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Η PEOPLECERT στο TESOL International Convention 2016 στη Baltimore, Maryland.
Η PEOPLECERT στο TESOL International Convention 2016 στη Baltimore, Maryland.

Η PEOPLECERT θα συμμετέχει ως εκθέτης στο TESOL International Convention & English Language Expo που πραγματοποιείται στη Βαλτιμόρη (Baltimore, Maryland) από την Τρίτη 5 έως την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 – στο εκθεσιακό περίπτερο 703.

Το TESOL International Convention & English Language Expo είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση αυτού του είδους παγκοσμίως με περισσότερες από 900 παρουσιάσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, με 1500 ομιλητές από 50 διαφορετικές χώρες. Η θεματολογία των παρουσιάσεων περιλαμβάνει την εξέταση και αξιολόγηση στον τομέα των γλωσσών (language testing and assessment), την χρήση της τεχνολογίας στην εκμάθηση των γλωσσών, δίγλωσση εκπαίδευση (bilingual education), τα εκπαιδευτικά πρότυπα, καθώς και προβληματισμούς πάνω σε προσφυγικά και μεταναστευτικά θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Το 2016, το TESOL International Association γιορτάζει επίσης την 50η του επέτειο. Στο πλαίσιο αυτό, το TESOL θα διοργανώσει μία γιορτή και άλλες εκδηλώσεις στο συνέδριο της Βαλτιμόρης για τον εορτασμό αυτής της ιστορικής περίστασης. 

Η συμμετοχή της PEOPLECERT είναι συνέχεια της στρατηγικής μας απόφασης να εστιάσουμε στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας αλλά και να επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στις πιστοποιήσεις αγγλικών (EFL assessment), σε συνέχεια της εξαγοράς της πνευματικής ιδιοκτησίας και του εξεταστικού υλικού για τις πιστοποιήσεις γνώσεων της αγγλικής γλώσσας (ESOL) του City & Guilds. Εκπρόσωποι της PEOPLECERT θα βρίσκονται στο χώρο για να παρουσιάσουν όλες τις γλωσσικές πιστοποιήσεις του οργανισμού μας και να αναδείξουν τον τρόπο με τον οποίο οι καινοτόμες υπηρεσίες μας (οι οποίες περιλαμβάνουν την online επιτήρηση, την άμεση διόρθωση και πολλά άλλα) μας επιτρέπουν τη διεξαγωγή γλωσσικών εξετάσεων παγκοσμίως και προσφέρουν μία νέα και καινοτόμο προσέγγιση των υποψηφίων αγγλικής γλώσσας, των εξεταστών και όλων των ενδιαφερόμενων.