Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Δυναμική παρουσία City & Guilds στο International Publishers Exhibition σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Δυναμική παρουσία City & Guilds στο International Publishers Exhibition σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του οργανισμού City & Guilds, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο PEOPLECERT, στο International Publishers Exhibition που πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις αρχές Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, η προσέλευση του κοινού που κατά κύριο λόγο αποτελούνταν από επαγγελματίες στο χώρο της γλωσσομάθειας, καθηγητές, εκδότες, αλλά και από ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, υπήρξε εντυπωσιακή.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του οργανισμού City & Guilds στην έκθεση, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους του Ομίλου PEOPLECERT σχετικά με τις νέες ευκαιρίες που ο Όμιλος παρέχει στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών μέσω των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας City & Guilds και των πιστοποιήσεων πληροφορικής ECDL, αλλά και να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια από στελέχη του ακαδημαϊκού τμήματος City & Guilds.

Ενθουσιώδης υπήρξε η ανταπόκριση των επαγγελματιών από τον χώρο της γλωσσομάθειας στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “Do your students fear listening” που παρουσίασε ο κύριος Γιώργος Βασιλάκης, Academic Director, City & Guilds. Ο κύριος Γιώργος Βασιλάκης δήλωσε σχετικά: «Εκπροσωπώντας τον οργανισμό City & Guilds στην Ελλάδα, αποσκοπούμε να παρέχουμε στους Έλληνες υποψηφίους ένα πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και κρατικούς φορείς στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά και να είμαστε συνεχώς στο πλευρό των καθηγητών, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένη υποστήριξη, σεμινάρια και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Σε όλους αυτούς τους παράγοντες οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του εξετάσεων City & Guilds και είμαστε σίγουροι ότι η εισαγωγή των καινοτομιών που σχεδιάζουμε για την ελληνική αγορά θα δώσει νέα ώθηση στις εξετάσεις City & Guilds».

Τα στελέχη του οργανισμού City & Guilds ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους επισκέπτες της έκθεσης για τον επόμενο χρόνο.

IPExhibitionAthens

IPExhibition_Athens

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου PEOPLECERT, κύριο Βασίλη Διονά, Communication Manager, τηλ. 210 3729082, e-mail: Vassilis.Dionas@cityandguilds.gr