Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Τα μέλη του City & Guilds Teachers’ Club δίνουν δυναμικό παρόν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας “Harry Potter and the Half-Blood Prince”
Τα μέλη του City & Guilds Teachers’ Club δίνουν δυναμικό παρόν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας “Harry Potter and the Half-Blood Prince”

Στις 25 Αυγούστου η PeopleCert, που εκπροσωπεί τον οργανισμό City & Guilds στην Ελλάδα, διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση αποκλειστικά για τα μέλη του City & Guilds Teachers’ Club για την υποδοχή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Η πολυαναμενόμενη ταινία “Harry Potter and the Half-Blood Prince” στάθηκε η ιδανική αφορμή και η πρόσκληση για την βραδιά της πρεμιέρας ενθουσίασε τα μέλη τoυ City & Guilds Teachers’ Club με αποτέλεσμα περισσότερα από 700 άτομα να κατακλύσουν τις αίθουσες των Ster Cinemas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν μαζί με εκπροσώπους του City & Guilds στην Ελλάδα την νέα ταινία του Harry Potter. 

Στα κινηματογραφικά foyer τα μέλη του City & Guilds είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα χαλαρό κλίμα με εκπρόσωπους του City & Guilds από το Aκαδημαϊκό Tμήμα, το Tμήμα Διενέργειας Εξετάσεων, το Τμήμα Marketing και Πωλήσεων, αλλά και την διοίκηση του Ομίλου ΕCDL Ελλάς. To θέμα που φυσικά κυριαρχούσε σε κάθε συζήτηση δεν ήταν άλλο από το «Έγκυρο και Φιλικό» πιστοποιητικό Αγγλικών, τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται στην ελληνική αγορά και τις επικείμενες εξελίξεις και καινοτομίες που πρόκειται μέσω του City & Guilds να εγκαινιαστούν στην Ελλάδα.  

«Η πρεμιέρα της ταινίας του Harry Potter αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για να βρεθούμε όλοι μαζί λίγο πριν την έναρξη την νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Η επόμενη συνάντησή μας θα είναι λίγο πιο επίσημη, αλλά εξίσου ευχάριστη, στο πλαίσιο του Seminar Tour 2009», δήλωσε σχετικά ο κύριος Γιώργος Βασιλάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής,City & Guilds και συνέχισε: «Ευχόμαστε μία δημιουργική νέα ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους και πολλές επιτυχίες για τους μαθητές και τους υποψηφίους».

Τα μέλη του City & Guilds Teachers’ Club και το ακαδημαϊκό τμήμα του City & Guilds ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις εκπαιδευτικές ημερίδες City & Guilds που διοργανώνονται από  την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 10 Οκτωβρίου σε 19 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. 
 

Σχετικές Φωτογραφίες:

Harry Potter 1

Harry Potter 2