Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Το κέντρο ξένων γλωσσών Γλωσσομάθεια συνεργάζεται με την PeopleCert σε μια εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα
Το κέντρο ξένων γλωσσών Γλωσσομάθεια συνεργάζεται με την PeopleCert σε μια εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα

Το Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο του LanguageCert και του City & Guilds, Γλωσσομάθεια, σε συνεργασία με την PeopleCert, διοργάνωσαν μια ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, σε ένα Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης.

H διευθύντρια του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της PeopleCert, κα. Μαρία-Μυρτώ Πηγαδιώτη, μίλησε στους μαθητές του κέντρου και στους γονείς τους για τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα του να γνωρίζει κάποιος ξένες γλώσσες στη σημερινή εποχή της πολυπολιτισμικότητας, που απαιτεί συνεχώς την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Την ομιλία ακολούθησε ένας παραγωγικός διάλογος, κατά τη διάρκεια του οποίου το κοινό είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την ομιλήτρια, αλλά και με την ιδιοκτήτρια του κέντρου, κα. Ντάβου, για στρατηγικές που βοηθάνε ως προς την απόκτηση της γλωσσικής ευχέρειας, καθώς και για τα πλεονεκτήματα των γλωσσικών πιστοποιήσεων της PeopleCert που δίνουν τα εφόδια στους υποψηφίους να γίνουν ικανοί πολίτες του κόσμου.