Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ENGLISH IN ACTION έγιναν Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα του LanguageCert και City & Guilds στην Ελλάδα
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ENGLISH IN ACTION έγιναν Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα του LanguageCert και City & Guilds στην Ελλάδα

Τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής ENGLISH IN ACTION δημιουργήθηκαν με απώτερο σκοπό να μεταλαμπαδεύσουν στους μαθητές τους την αγάπη για τη μάθηση, καθιστώντας τους ικανούς να χρησιμοποιούν τις ξένες γλώσσες με την ίδια ευκολία όσο και τη μητρική.

Τα κέντρα παρέχουν ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Οι εκπαιδευτές τους συμβαδίζουν με τις νέες εξελίξεις στον τομέα της διδασκαλίας, χρησιμοποιώντας μέσα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς αποσκοπούν στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για τον μαθητή. Ακόμη, προσφέρουν μια εναλλακτική επιλογή εκμάθησης στους μαθητές που επιθυμούν κατ’οίκον εκπαίδευση.

Τα κέντρα συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία ως Εγκεκριμένα Εξεταστικά Κέντρα LanguageCert και City & Guilds, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές τους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα διεθνώς αναγνωρισμένων γλωσσικών πιστοποιήσεων.