Γλώσσα:
Home Τα Νέα Μας News Items Ανακοινώσεις City & Guilds Seminar Tour 2009: 40 ημέρες, 19 πόλεις-σταθμοί, ένα «Έγκυρο και Φιλικό Πιστοποιητικό Αγγλικών»
City & Guilds Seminar Tour 2009: 40 ημέρες, 19 πόλεις-σταθμοί, ένα «Έγκυρο και Φιλικό Πιστοποιητικό Αγγλικών»
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ακαδημαϊκό τμήμα City & Guilds της Peoplecert διοργανώνει το City & Guilds Seminar Tour 2009 με στόχο την ενημέρωση, επιμόρφωση, και συνεχή κατάρτιση των επαγγελματιών στο χώρο της γλωσσομάθειας, ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Στο πλαίσιο του City & Guilds Seminar Tour που έχει ήδη ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί  στις 10 Οκτωβρίου το ακαδημαϊκό τμήμα του City & Guilds θα επισκεφθεί 19 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, από τα Ιωάννινα μέχρι τα Χανιά και από Κέρκυρα μέχρι την Δράμα, παρέχοντας στους συμμετέχοντες ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο.
 
Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικές ημερίδες City & Guilds θα αποτελούνται από δύο βασικά μέρη. Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις αλλαγές στο επίπεδο Β2 των εξετάσεων City & Guilds, οι οποίες θα ισχύσουν από τον Δεκέμβριο 2009, καθώς επίσης και για τα νέα κριτήρια βαθμολογίας. Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, πρόκειται για ένα workshop που απευθύνεται στους καθηγητές παρουσιάζοντάς τους τεχνικές για τη βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών στο γραπτό λόγο και στοχεύει στην εκπαίδευσή τους σχετικά με την απόδοση ουσιαστικών και εποικοδομητικών σχολίων προς τους μαθητές κατά τη διαδικασία της διόρθωσης.
 
«To City & Guilds Seminar Tour 2009 αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε με λεπτομέρεια τη δομή και το περιεχόμενο των γραπτών και προφορικών εξετάσεων, αλλά και να συνομιλήσουμε με τους επαγγελματίες του χώρου σχετικά με τις νέες ευκαιρίες και τις καινοτομίες που πρόκειται να εισαχθούν μέσω του City & Guilds στην ελληνική αγορά. Η εντυπωσιακή πορεία των εξετάσεων πιστοποίησης Αγγλικών City & Guilds, αλλά και οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ημερίδες που έχουμε ετοιμάσει μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι ένα ακόμη City & Guilds Seminar Tour θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία», δήλωσε ο κύριος Γιώργος Βασιλάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής City & Guilds.
 
Το ακαδημαϊκό τμήμα του City & Guilds στο πλαίσιο του City & Guilds Seminar Tour 2009 θα επισκεφθεί τις εξής πόλεις: Ιωάννινα, Άρτα, Αγρίνιο, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Λαμία, Αθήνα, Πάτρα, Καλαμάτα, Ρόδος, Ηράκλειο, Χανιά και Κέρκυρα.